Direct naar content
< overzicht

Vacature backofficemedewerker met Boerenverstand

16-24 uur/week

Wij zijn voor ons team op zoek naar een backoffice medewerker met ervaring. Door jouw organisatietalent en proactieve houding ben je een ondersteunende kracht voor het gehele bedrijf.

Boerenverstand is een adviesbureau opererend in de duurzame landbouw. Wij zijn gespecialiseerd in grondgebonden landbouw en hoofdzakelijk gericht op de sectoren melkveehouderij en akkerbouw. Boerenverstand werkt aan kennis en tools die duurzaamheid praktisch en rendabel moeten maken voor de boer. Onze opdrachtgevers zijn veelal ketenpartijen, brancheorganisaties, overheden of gebiedscollectieven van boeren.

Wij zijn een klein, dynamisch bedrijf dat graag een grote impact maakt. Uiteraard gaat hier de nodige administratie en backoffice mee gepaard, en daarom zijn we op zoek naar iemand die ons hierbij kan ondersteunen. Deze ondersteuning kan op verschillende manieren worden ingevuld. We zijn vooral op zoek naar iemand die goed bij ons team past. Vanuit je interesses en vaardigheden lever je een belangrijke bijdrage aan het organiseren van onze projecten.

Wat ga je doen?

De kern van de rol draait om het beheren en uitvoeren van diverse administratieve taken. Echter, binnen deze functie bestaat de mogelijkheid om je verantwoordelijkheden en vaardigheden uit te breiden naar een breder takenpakket. Een greep uit jouw belangrijkste taken:

 • Invoeren en bijwerken van gegevens in onze systemen (waaronder het boekhoudsysteem).
 • Beheren van documenten, archiveren en organiseren van informatie.
 • Ondersteunen bij het opstellen van offertes, rapporten en documenten.
 • Coördineren van teamcommunicatie en –activiteiten.
 • Ondersteunen van het managementteam.

Wie ben jij?

 • Regelen en organiseren is jouw ding en je zet met veel plezier de puntjes op de i.
 • Je hebt oog voor detail, bent secuur en schakelt gemakkelijk over van de ene naar de andere taak.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. Engels is een pre.
 • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring en een gezonde portie boerenverstand (affiniteit met landbouw en het platteland).
 • Daarnaast ben je vlot en handig met computers en beschikt over de nodige kennis van Microsoft Office.
 • Bij voorkeur woonachtig in omgeving Utrecht, je werkt grotendeels vanuit ons kantoor in Utrecht centrum.

En nu?

Word jij enthousiast van deze vacature? Dan gaan wij graag in gesprek en kijken we samen hoe we de functie kunnen vormgeven!

De procedure:

Stuur dan uiterlijk 30 november 2023 jouw motivatie met cv naar: daan@boerenverstand.nl. De eerste gesprekken vinden plaats op 4 en 6 december.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Daan via 06-10443157 of mail naar daan@boerenverstand.nl.

Kijk vooral eens rond op onze website www.boerenverstand.nl voor meer informatie over Boerenverstand.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Boerenverstand helpt je graag met landbouw-gerelateerde vraagstukken. Wil je oplossingen die echt aansluiten bij de praktijk? Of wil je de nodige inspiratie voor de toekomst van ons eten? Zoek je innovatie? En wil je beleid dat breder gedragen wordt? Onze projecten en diensten zorgen dat je verder komt. Geïnteresseerd geworden?
Neem contact met ons op!