Direct naar content
< overzicht

Jaarlijkse uitreiking kringloopcertificaten Midden-Delfland

Donderdagavond 11 april jongstleden was de jaarlijkse uitreiking van de kringloopcertificaten aan de deelnemers aan het kringloopboerennetwerk in Midden-Delfland.

Er zijn weer mooie resultaten geboekt het afgelopen jaar door de kringloopboeren. Na een welkom door Arnold van Adrichem (LTO Delflands Groen) werd er dieper in gegaan op alle cijfers door Jeroen van der Meer (Dirksen Management Support). Burgemeester Fenna Noordermeer reikte de certificaten uit, onder toeziend oog van de Gedeputeerde Frank Rijkaart (provincie Zuid-Holland), Hoogheemraad Stijn van Boxmeer (Hoogheemraadschap Delfland) en betrokkenen van het Ministerie van LNV. Het “lijstje met de vinkjes”, met de KPI’s, komt steeds meer centraal te staan. Duurzame prestaties kun je niet zien, dat kun je alleen uit de cijfers van de boer afleiden. Via een uitgebreid kennisprogramma worden de 45 deelnemende bedrijven gestimuleerd elk jaar weer een stapje beter te presteren. Lees meer via onderstaande button.

Link naar:
Midden in Delfland

Boerenverstand helpt je graag met landbouw-gerelateerde vraagstukken. Wil je oplossingen die echt aansluiten bij de praktijk? Of wil je de nodige inspiratie voor de toekomst van ons eten? Zoek je innovatie? En wil je beleid dat breder gedragen wordt? Onze projecten en diensten zorgen dat je verder komt. Geïnteresseerd geworden?
Neem contact met ons op!