Direct naar content
< overzicht

Seminar Boerenverstand: Een ode aan het boerenvakmanschap

Al weer een week geleden was op het mooiste podium van Utrecht, Tivoli Vredenburg, het Boerenverstand-seminar ‘Goede mest stinkt niet’. We vonden het tijd om kennis te delen en ons brede netwerk, van beleid tot boer en alles er tussen, met elkaar in contact te brengen. Daarnaast hebben we met de aanwezigen het 20-jarig bestaan van Boerenverstand gevierd.

Tijdens het seminar hebben we ouwe koeien en nieuwe perspectieven gedeeld. We bespraken de stikstofaanpak en het eiwitarm voeren, als ook het verbeteren van de bodemkwaliteit. Oplossingen van toen blijken nu (weer) relevant en kunnen feitelijk morgen al in de praktijk worden gebracht. Afsluitend was een netwerk-jubileumborrel met DJ-Fr@nky achter de draaitafel. We hopen dat daar ook weer nieuwe, waardevolle verbindingen tot stand zijn gekomen. We kijken terug op een middag vol kennis, inspiratie en goede gesprekken.

We kregen terug dat het seminar een positieve kijk gaf op de Nederlandse landbouw, een aanpak die ons team de komende 20 jaar graag wil voortzetten!

Wil je op de hoogte blijven van onze werkzaamheden en ontwikkelingen, neem een kijkje op de website en meld je aan voor de nieuwsbrief!

Aanmelden Boerenverstand nieuwsbrief!
Aanmelden nieuwsbrief
Boerenverstand helpt je graag met landbouw-gerelateerde vraagstukken. Wil je oplossingen die echt aansluiten bij de praktijk? Of wil je de nodige inspiratie voor de toekomst van ons eten? Zoek je innovatie? En wil je beleid dat breder gedragen wordt? Onze projecten en diensten zorgen dat je verder komt. Geïnteresseerd geworden?
Neem contact met ons op!