Direct naar content

Frank Verhoeven

Frank Verhoeven – Eigenaar

Contactgegevens:

Telefoon: 06-20 00 32 39
Email: frank@boerenverstand.nl

Ir. Frank Verhoeven is eigenaar van Boerenverstand. Geboren en getogen op een melkveehouderijbedrijf in Udenhout (nabij Tilburg) en via MAS Boxtel en HAS Den Bosch naar Wageningen Universiteit geklommen. Afgestudeerd als landbouwkundig ingenieur in 1997 en in 2005 gestart met het bedrijf Boerenverstand Consultancy. Frank is na zijn afstuderen zijn carrière begonnen bij de leerstoelgroep Rurale Sociologie van Wageningen Universiteit, waar hij op dit moment nog verbonden is als gastmedewerker Europese plattelandsontwikkeling.Frank is tijdens zijn loopbaan intensief betrokken geweest bij talrijke innovatieve praktijkprojecten zoals bij het mest- en mineralenonderzoek, onder andere in de Noordelijke Friese Wouden en bij de totstandkoming van de Atlas Innoverende Melkveehouders. Als projectleider manoeuvreerde hij tussen onderzoek, beleid, bedrijfsleven en praktijk. In die rol voelt hij zich nog steeds het beste thuis!

Verhoeven heeft al aan minstens 350 ‘boeren keukentafels’ gezeten en al in meer dan 200 dorpshuizen staan spreken en is met enige regelmaat keynote speaker op congressen en symposia. Zijn netwerk bestaat uit tientallen voedselproducenten en verwerkers. Provinciehuizen, Den Haag, Brussel en de agri-business zijn hem bepaald niet vreemd. Ook treedt hij op als expert voor de Tweede Kamer en geeft hij zijn mening voor Radio, TV en in tal van krantenartikelen. Verhoeven beheerst de vaardigheden en technieken om multi-stakeholder processen (complexe processen met vele belanghebbenden) tot een goed einde te begeleiden.

Columns

Frank schrijft maandelijks columns voor MelkveeMagazine en af en toe voor Boerderij, deze zijn hier terug te lezen. Vaak geeft hij zijn mening over de toekomst van de melkveehouderij, zoals hier: “Stip op de horizon”.

FJe kunt hem ook volgen op Twitter @Boerenverstand of connect met hem op LinkedIn.

Terug naar Over Boerenverstand
Over Boerenverstand