Direct naar content
< overzicht

Wat betekent "Boerenverstand" voor jou? orgineelste antwoord WINT een Boerenbox!

Mijn nieuwe website is een feit! Voortaan kan ik beter laten zien wat er in Nederland en omstreken speelt op het gebied van plattelandsontwikeling en innovatie in de (melk)veehouderij en welke rol ik daarin speel. Ik ben vooral trots op de landbouw innovatie kaart.

De komende tijd ga ik aan de slag om deze kaart verder te vullen. Zet Boerenverstand.org dus in je bookmarks, en abonneer je op de RSS feed. Veel van mijn artikelen verschijnen ook op Guus, de site voor kennis uitwisseling over platteland ontwikkeling.

Win een Boerenbox! Omdat de opening van mijn site een feestelijke gebeurtenis is, ga ik trakteren: ik geef een goed gevulde Boerenbox weg, gevuld met regionale lekkernijen! Geef in de comments antwoord op de volgende vraag: Wat is voor jou “Boerenverstand?” Het meest originele antwoord krijgt een Boerenbox overhandigd op 18 december!

Win een box vol regionale lekkernijen

Win een box vol regionale lekkernijen