Direct naar content
< overzicht

Per begin januari is ons team uitgebreid met Veerle Verbeeck!

Boerenverstand heeft haar team van consultants verder uitgebreid en in deze nieuwe structuur is er behoefte aan extra administratieve ondersteuning.  Veerle heeft een lang professioneel parcours achter de rug, dat zich voornamelijk rond de Middellandse Zee heeft afgespeeld. Daar heeft ze in verschillende domeinen van de jachtenwereld veel werkervaring opgedaan, zowel op commercieel als op marketing en administratief vlak. Oorspronkelijk heeft Veerle in België communicatiemanagement gestudeerd.

Veerle is heel enthousiast om zich te verdiepen in de landbouwsector, waar ze in haar privéleven mee verbonden is, maar nu ook professioneel aan wil bijdragen met het ondersteunen van het team.

Binnen Boerenverstand houdt Veerle zich met de administratie bezig, en is zij bereikbaar op: 

Veerle@boerenverstand.nl of: 06-34607814 

Boerenverstand helpt je graag met landbouw-gerelateerde vraagstukken. Wil je oplossingen die echt aansluiten bij de praktijk? Of wil je de nodige inspiratie voor de toekomst van ons eten? Zoek je innovatie? En wil je beleid dat breder gedragen wordt? Onze projecten en diensten zorgen dat je verder komt. Geïnteresseerd geworden?
Neem contact met ons op!