Direct naar content

Op woensdagavond 16 maart zijn we van start gegaan met het project ´POP3 Actieplan Kringlooplandbouw Utrecht-Oost´. Dit project is een vervolg op het project ‘Doorontwikkeling kringlooplandbouw Utrecht-Oost’, dat tussen 2017 en 2020 heeft plaatsgevonden.

Samen met de bedrijven K&G Advies en Houtsma Bedrijfsadvies gaat Boerenverstand de komende drie jaar aan de slag om kennis over kringlooplandbouw, en de verschillende routes die daarheen kunnen leiden, onder veehouders in Utrecht-Oost te verspreiden.

Tijdens de online startbijeenkomst op woensdag 16 maart is de aanleiding en opzet van het project besproken, waarna Wim van de Geest van K&G-advies meer verteld heeft over de vraag waar we als sector heengaan en welke perspectieven er zijn voor kringlooplandbouw. Tot slot is het aanbod; welke onder andere bestaat uit praktijkdemonstraties, Boer-tot-boer trainingen en individuele coaching, toegelicht.

Ben jij veehouder in Utrecht-Oost en geïnteresseerd om deel te nemen aan dit project? Kijk dan op onze projectpagina: Actieplan kringlooplandbouw Utrecht-Oost (POP3) – Lami en vul het volgende formulier in: Interesseformulier Actieplan kringlooplandbouw Utrecht-Oost – Google Formulieren.

Voor vragen kun je een mail sturen naar simon@boerenverstand.nl

Startbijeenkomst_utrecht-oost