Direct naar content
< overzicht

Smaakmaker van de IJsseldelta

Veel ondernemers zijn bezig om regionaal voedsel te produceren. Eten met meer toegevoegde waarde. Voor de boer of tuinder, maar ook voor de consument. Meer smaak, meer beleving en duurzamer. Daarin proef je de IJsseldelta!

Het traject start op 12 januari 2016 met een speciale bijeenkomst voor boeren en tuinders die meer uit hun product willen halen. Wilt u iets nieuws ondernemen met uw melk, groente of fruit? Zelf de markt op met een bijzonder product in plaats van alsmaar verder op de kosten te besparen? Dan is dit traject iets voor u!

Na de kick-off op 12 januari organiseren we een aantal vervolgsessies. In deze zes sessies wordt u in een kleine groep meegenomen van idee naar nieuw product. Geen praatsessies, maar actief aan de slag, ondersteund en gestuurd door ervaren ondernemers, marketeers, studenten en young professionals. Na de zes sessies heeft u een nieuw product, inclusief identiteit en zicht op de afzetmarkt. De meest kansvolle producten worden verder ontwikkeld en op de markt gebracht!

Aanmelden

Aanmelden voor de kick-offbijeenkomst op 12 januari kan door een e-mail te sturen naar info@gcijsseldelta.nl. Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Thea Paassen, IJsseldelta Marketing (06-38 900 654) of Joris Lohman, Boerenverstand (06-41 059 906).

Klik hier voor meer informatie