Direct naar content
< overzicht

Per 1 september is ons team uitgebreid met Pauline Athmer

Per 1 september is ons team uitgebreid met Pauline Athmer.

Zij stelt zich bij deze graag voor:

Mijn naam is Pauline Athmer en sinds 1 september mag ik zeggen dat ik bij het mooie team van Boerenverstand aan de slag ben gegaan. Ik ben van huis uit dierenarts en heb zodoende Diergeneeskunde gestudeerd in Utrecht. Dat ik voor de studierichting landbouwhuisdieren koos had alles te maken met het enthousiasme dat ik heb voor de Nederlandse landbouwsector.

Na mijn studie en enkele buitenlandse stages ben ik 2,5 jaar werkzaam geweest als rundveedierenarts in het mooie Twente. Ik hield me hier bezig met de dagelijkse praktijkwerkzaamheden; zieke koeien, bedrijfsbegeleiding van melkveebedrijven en alles daar tussenin. Hierna heb ik bijna 5 jaar gewerkt bij een grote dierenartsenpraktijk rondom Amersfoort. In deze praktijk met meer dan 200 melkveebedrijven had ik erg veel plezier in de dagelijkse bedrijfsadvisering; hoe zorg je er samen met de veehouder voor dat het bedrijf op alle vlakken gezond is, en blijft? Na ruim 7 jaar in de praktijk heb ik de laatste 4,5 jaar gewerkt voor een internationaal farmaceutisch bedrijf dat vaccins ontwikkelt en produceert voor melkvee. In deze rol kwam ik op veel verschillende boerenerven en zodoende weet ik wat er in de sector speelt en heb ik een brede blik ontwikkeld.

Omdat ik mij graag meer wilde gaan bezighouden met de verduurzaming van de sector en de uitdagingen die hierin aanwezig zijn, heb ik de overstap naar Boerenverstand gemaakt. Ik werk graag samen met de boer naar een vorm van landbouw die zorgt voor een gezonde sector, zowel op ecologisch, economisch als sociaal gebied. Als persoon ben ik enthousiast en ik zet me vol passie in voor de doelen die ik heb. Daarnaast houd ik ervan om dingen te organiseren, ik werk graag praktijkgericht en krijg energie van het werken met boeren. De kennis die ik heb meegenomen in de adviserende rol die je als dierenarts hebt, neem ik mee als consultant bij Boerenverstand.

Binnen Boerenverstand ga ik mij als consultant en als projectbegeleider bezighouden met verschillende projecten. Ik kijk ernaar uit elkaar te ontmoeten en ben bereikbaar via: pauline@boerenverstand.nl of: 06-18162629.