Direct naar content
< overzicht

Per begin februari is ons team uitgebreid met Nynke Dijkstra!

Begin februari is ons team uitgebreid met Nynke Dijkstra.

Zij stelt zich bij deze graag voor:

Mijn naam is Nynke Dijkstra en sinds 1 februari maak ik onderdeel uit van het team van Boerenverstand. Mijn achtergrond ligt in de (internationale) melkveehouderijsector, de primaire landbouw en de voedselketen, wat een grote passie van mij zijn.

Ik ben geboren tussen de Friese aardappelen en suikerbieten en naast mijn latere ervaring als Nederlandse melkveehouder zelf, heb ik veel ervaring opgedaan in de internationale landbouwsector. Veelal lag daar de focus op de ontwikkeling van de primaire sector als begin van een waardeketen. Vanuit de enorme kennis van de Nederlandse landbouw gaf het veel voldoening om een bijdrage te leveren aan de uitdagingen in die opkomende landen.

De Nederlandse landbouwsector kent ook vele, maar andere type uitdagingen en vanuit mijn passie heb ik dan ook de keuze gemaakt om de overstap te maken naar de sector in eigen land. Bij Boerenverstand zal ik me voorlopig vooral bezighouden met akkerbouwprojecten en de verduurzaming daarvan. Ik kijk er enorm naar uit samen te werken met de boeren en alle andere partijen die daar ook mee bezig zijn!

Ik ben bereikbaar via nynke@boerenverstand.nl of telefonisch op 06-34607580