Direct naar content
< overzicht

Nieuwe vacatures bij Boerenverstand!

Wil jij impact maken in de landbouwsector? En wil jij werken bij het leukste en meest dynamische adviesbureau in de agrarische sector? Dan is een van de volgende vacatures wellicht iets voor jou!

Er zijn bij Boerenverstand weer nieuwe vacatures! Boerenverstand is een adviesbureau opererend in de duurzame landbouw. Wij zijn gespecialiseerd in grondgebonden landbouw en hoofdzakelijk gericht op de sectoren melkveehouderij en akkerbouw. Boerenverstand werkt aan kennis en tools die duurzaamheid praktisch en rendabel moeten maken voor de boer. Onze opdrachtgevers zijn veelal ketenpartijen, brancheorganisaties, overheden of gebiedscollectieven van boeren. Op dit moment is Boerenverstand nauw betrokken bij de realisatie van de visie van LNV op ‘kringlooplandbouw’ en bij de aanpak van de stikstofcrisis. Wij zijn een klein dynamisch bedrijf, maar maken graag grote impact.

We hebben de volgende vacatures open staan:

  • Vacature Office-manager (24-30 u/per week)
  • Vacature Senior consultant (min 32 u/per week)
  • Vacature consultant (min 32 u/per week)

Lees meer over deze vacatures op onze vacature pagina.

Lees meer over de vacatures op onze vacature pagina!
Naar de vacatures
Boerenverstand helpt je graag met landbouw-gerelateerde vraagstukken. Wil je oplossingen die echt aansluiten bij de praktijk? Of wil je de nodige inspiratie voor de toekomst van ons eten? Zoek je innovatie? En wil je beleid dat breder gedragen wordt? Onze projecten en diensten zorgen dat je verder komt. Geïnteresseerd geworden?
Neem contact met ons op!