Direct naar content
< overzicht

Nieuwe site!

Met trots presenteer ik u: mijn geheel vernieuwde website!

Op deze website laat ik u zien wat er in Nederland en wereldwijd speelt op het gebied van innovatie in de landbouw en plattelandsontwikkeling. Boerenverstand vertegenwoordigt een netwerk van boeren en burgers die bezig zijn met duurzame vernieuwing op het platteland. Voor boerenverstand is het de verbinding van de boerenpraktijk met de wereld van de wetenschap, het beleid en het advies, waar het omgaat. Het opnieuw verbinden van de burger met de boer is hard nodig om een vitaal platteland te behouden. Boerenverstand bemiddelt hierin.

Vol trots presenteer ik u daarom mijn “landbouw innovatie kaart“. Ik ben veel in het land, en daar ontmoet ik boeren die op een positieve, duurzame en innovatieve manier bezig zijn met hun vak. Op de “landbouw innovatie kaart” zijn deze boeren vanaf nu terug te vinden met hun oplossingen en hun boerenverstand.

De komende tijd ga ik aan de slag om deze kaart verder te vullen. Zet boerenverstand.nl dus in je bookmarks en abonneer je op de RSS feed.

Veel van mijn artikelen verschijnen ook op GUUS, de site voor kennisuitwisseling over plattelandsonwikkeling.

Win een Boerenbox Omdat de opening van mijn site een feestelijk gebeuren is, ga ik trakteren: ik geef een echte Boerenbox weg, gevuld met regionale lekkernijen! Geef (in de comments) antwoord op de volgende vraag: Wat is voor “Boerenverstand”? Het meest orginele antwoord krijgt een goedgevulde Boerenbox! Geen Boerenbox gewonnen? In de Boerenverstand winkel is het altijd prijs!

Feedback stel ik zeer op prijs. Gebruik daarvoor het contact formulier. Bedankt, en tot ziens op deze site!