Direct naar content
< overzicht

Vacature Boerenverstand consultant (v/m)

Minimaal 32 uur/week

Boerenverstand is een adviesbureau opererend in de duurzame landbouw. Wij zijn gespecialiseerd in (Europese) grondgebonden landbouw en hoofdzakelijk gericht op de sectoren melkveehouderij en akkerbouw. Boerenverstand werkt aan kennis en tools die duurzaamheid praktisch en rendabel moet maken voor de boer. Onze opdrachtgevers zijn veelal ketenpartijen, brancheorganisaties, overheden of gebiedscollectieven van boeren.

Op dit moment is Boerenverstand nauw betrokken bij de realisatie van de visie van LNV op ‘kringlooplandbouw’ en bij de aanpak van de stikstofcrisis. Zo werken wij aan een set van kritische prestatie-indicatoren (KPI’s) waarmee elk landbouwbedrijf zijn bijdrage aan de maatschappelijke opgaves kan tonen waardoor partijen rondom de boer deze inspanningen meer kunnen waarderen en belonen.

Wij zijn een klein dynamisch bedrijf maar maken graag grote impact en zijn op zoek naar uitbreiding van ons team. Iemand die met beide benen in de klei staat en achtergrond en affiniteit heeft in de melkveehouderij- en/of akkerbouwsector zit binnen ons team goed op zijn plek.

Het is belangrijk dat jij zowel de taal van de boer, van beleidsmakers als van (wetenschappelijk) onderzoekers kunt spreken. Wij zoeken naar een sterke en gedreven persoonlijkheid die er niet voor terugdeinst om voor groepen te presenteren.

Bij ons bedrijf past geen 9-tot-5-mentaliteit. Sterker nog, jij krijgt van ons alle vrijheid om zowel zelf jouw tijd als jouw functie verder vorm en inhoud te geven. Enkele jaren relevante werkervaring is een pre.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan uiterlijk vrijdag 8 juli 2022 jouw motivatie met cv naar: daan@boerenverstand.nl

Voor meer informatie over de vacature neem contact op met Daan Heurkens (06-10443157) en kijk vooral eens rond op onze website www.boerenverstand.nl voor meer informatie over Boerenverstand.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld