Direct naar content
< overzicht

Even voorstellen: nieuwe Boerenverstand collega's!

In de afgelopen periode heeft Boerenverstand maar liefst vier nieuwe collega’s erbij gekregen. Zij stellen zich hieronder graag voor en geven antwoord op de vraag; waar ga jij je boerenverstand voor gebruiken?

Van links naar rechts:

Harmke Schrijver

Hallo, ik ben Harmke en sinds november 2023 werk ik bij Boerenverstand. Met een achtergrond als bodemadviseur en het melkveebedrijf thuis probeer ik praktijk en theorie te verbinden.

Mijn boerenverstand ga ik gebruiken om bij de uitdagingen van de landbouwsector, de praktijk te koppelen aan wetenschap en wet- en regelgeving. Hierbij staan duurzame bedrijfssystemen en bodemkwaliteit voor mij centraal. Ik werk graag in projecten samen met boeren om zo bij te dragen aan een toekomstbestendige landbouwsector met oog voor duurzaamheid, het verdienmodel en het werkplezier.

Albert Klinkhamer

Hallo, ik ben Albert en sinds begin dit jaar aan de slag bij Boerenverstand, vooral met projecten binnen de akkerbouw.

Mijn jarenlange werkervaring binnen de agrifood, wil ik inzetten bij het verduurzamen van de keten: van de boer, de verwerker en retail tot aan de consument. We vinden dat een boer van alles moet als het gaat om duurzaamheid. Ik wil juist mijn boerenverstand gebruiken om duurzaamheid terug te brengen tot de kern en te zorgen dat de boer hiermee zelf succesvol aan de slag kan.

Ellen Tijkotte

Hallo, ik ben Ellen. Sinds begin maart werk ik met veel plezier bij Boerenverstand. Ik ben opgegroeid op een Twentse melkveehouderij, en ben nog steeds actief bij de boerderij betrokken.

De afgelopen 5 jaren heb ik bij Provincie Flevoland gewerkt als projectleider aan de food- en agroketen, vooral vanuit het perspectief van de consument. Ik vind het interessant om nu weer helemaal terug te zijn bij de landbouw en daar m’n boerenverstand heel doelgericht in te zetten voor praktisch uitvoerbare, toekomstbestendige oplossingen voor de landbouw. Samen met boeren, en ook overheden, bedrijven, en alle andere partijen die een rol te spelen hebben in het mogelijk maken van een duurzaam landbouwsysteem.

Annelies van Zinderen

Hoi, Ik ben Annelies en sinds begin maart 2024 werkzaam bij Boerenverstand! Ik ben net afgestudeerd in Internationaal Land- en Waterbeheer aan de Wageningen Universiteit.

Mijn Boerenverstand wil ik gaan gebruiken om de theorie van duurzaam land- en waterbeheer om te zetten naar een praktijkgerichte aanpak die te begrijpen is voor iedere boer. Ik wil mij graag bezighouden met duurzaamheid in de agrarische sector en het bedrijfsmatig sluiten van de kringloop. Hiervoor wil ik mijn kennis over land- en waterbeheer gaan combineren met de praktische zaken van agrarisch management om tot een optimale benutting van grond- en reststoffen te komen.

Benieuwd naar het volledige team? Neem een kijkje op de teampagina!
Boerenverstand helpt je graag met landbouw-gerelateerde vraagstukken. Wil je oplossingen die echt aansluiten bij de praktijk? Of wil je de nodige inspiratie voor de toekomst van ons eten? Zoek je innovatie? En wil je beleid dat breder gedragen wordt? Onze projecten en diensten zorgen dat je verder komt. Geïnteresseerd geworden?
Neem contact met ons op!