Direct naar content
< overzicht

Podcast #2 Onderzoek naar integraal beleid met KPI's voor kringlooplandbouw

‘KPI’s voor kringlooplandbouw als een verbindende factor tussen alle maatschappelijke opgaven en stakeholders die daarmee te maken hebben’

In de tweede aflevering van onze podcast praat Wouter de Jong samen met Anne van Doorn en Daan Heurkens over kritische prestatie indicatoren voor kringlooplandbouw. Een belangrijk project waar Boerenverstand samen met andere partijen betrokken bij is en een rode draad vormt in ons werk. We nemen u mee in de kansen en uitdagingen van het meetbaar maken van maatschappelijke opgaven als nitraat, ammoniak, CO2, biodiversiteit, bodemkwaliteit en dierenwelzijn. Wil je hier meer over weten? Beluister de podcast via deze pagina op onze website!

Naar de podcast pagina!
Boerenverstand podcast
Boerenverstand helpt je graag met landbouw-gerelateerde vraagstukken. Wil je oplossingen die echt aansluiten bij de praktijk? Of wil je de nodige inspiratie voor de toekomst van ons eten? Zoek je innovatie? En wil je beleid dat breder gedragen wordt? Onze projecten en diensten zorgen dat je verder komt. Geïnteresseerd geworden?
Neem contact met ons op!