Direct naar content
< overzicht

Sturen op een duurzaam verdienmodel in de melkveehouderij

Aanstaande maandag 1 juli spreekt Frank op het webinar ‘Sturen op een duurzaam verdienmodel in de melkveehouderij’ van Rabobank en Nieuwe Oogst. In de aanloop hiernaartoe is een artikel verschenen over de KringloopWijzer als instrument om boeren te kunnen belonen op duurzaamheidsprestaties. Lees het artikel hieronder!

Lees het artikel op de Nieuwe Oogst!
Nieuwe Oogst

Het webinar “Sturen op een duurzaam verdienmodel in de melkveehouderij” richt zich op het verbeteren van de duurzaamheid en winstgevendheid van melkveebedrijven. Tijdens het webinar op 1 juli bespreken verschillende experts zoals Alex Datema en Frank Verhoeven hoe de Kringloopwijzer kan helpen bij het bereiken van duurzaamheidsdoelen. Er wordt ingegaan op concrete strategieën en praktijkvoorbeelden om melkveehouders te ondersteunen bij een toekomstbestendig bedrijfsmodel. Geïnteresseerd geworden in dit webinar? Meld je via onderstaande button aan!

Aanmelden webinar
Boerenverstand helpt je graag met landbouw-gerelateerde vraagstukken. Wil je oplossingen die echt aansluiten bij de praktijk? Of wil je de nodige inspiratie voor de toekomst van ons eten? Zoek je innovatie? En wil je beleid dat breder gedragen wordt? Onze projecten en diensten zorgen dat je verder komt. Geïnteresseerd geworden?
Neem contact met ons op!