Direct naar content
< overzicht

Podcast- en videoserie 'Bodem in Beeld'

Sinds januari is de serie ‘Bodem in Beeld’, een samenwerking van het Deltaplan Agrarisch Waterbeheer, Boerenverstand Onderzoek & Advies, Boerennatuur en Van Tafel Naar Kavel, online te zien en beluisteren. Inmiddels is het project afgerond, en hebben al meer dan 13.000 geïnteresseerden de serie bekeken of geluisterd!

In de serie worden verschillende thema’s rondom bodembeheer besproken, zoals bodemstructuur, bodemdiversiteit en waterhuishouding. Melkveehouders, akkerbouwers en telers praten over hun praktijkervaringen en verschillende uitdagingen waar ze tegenaan lopen. De korte video’s en verdiepende podcasts geven een praktische draai aan de kennis waardoor agrarische ondernemers uit het hele land mee aan de slag kunnen.

De serie is ondertussen afgerond, maar nog te beluisteren via de website van Deltaplan Agrarisch Waterbeheer. Klik op de link hieronder!

Bekijk en beluister de serie via Deltaplan Agrarisch Waterbeheer.
Serie 'Bodem in Beeld'
Boerenverstand helpt je graag met landbouw-gerelateerde vraagstukken. Wil je oplossingen die echt aansluiten bij de praktijk? Of wil je de nodige inspiratie voor de toekomst van ons eten? Zoek je innovatie? En wil je beleid dat breder gedragen wordt? Onze projecten en diensten zorgen dat je verder komt. Geïnteresseerd geworden?
Neem contact met ons op!