Direct naar content
< overzicht

De Bodempodcast informatiebank

Ondertussen staan alle afleveringen in de reeks aan bodempodcasts online. Naast de podcast zelf, is er op de website van mijnbodemconditie.nl documenten met aanvullende informatie en filmpjes bij de podcast te vinden.
Geen tijd om de volledige aflevering te beluisteren? Van een deel van de podcasts is ook een verkorte versie online verschenen waarin alle nuttige informatie voorbij komt. Daarnaast is van iedere podcast een samenvatting beschikbaar om alles nog eens terug te kunnen lezen.

Ga via de button hieronder naar de informatiebank!

Naar de Bodempodcast informatiebank

mijnbodemconditie.nl

Via mijnbodemconditie.nl kan je een gratis account aanmaken, wat toegang geeft tot de online cursus. Hier worden wekelijks de podcasts geüpload, en zal je op de hoogte worden gebracht zodra er een nieuwe aflevering verschijnt. Als je bent ingelogd kan je je vragen in de vraagbank stellen en eventuele extra informatie doormiddel van filmpjes of literatuur vinden.
Mijn Bodemconditie
Boerenverstand helpt je graag met landbouw-gerelateerde vraagstukken. Wil je oplossingen die echt aansluiten bij de praktijk? Of wil je de nodige inspiratie voor de toekomst van ons eten? Zoek je innovatie? En wil je beleid dat breder gedragen wordt? Onze projecten en diensten zorgen dat je verder komt. Geïnteresseerd geworden?
Neem contact met ons op!