Direct naar content
< overzicht

BoerenKPI live!

Sturen op doelen en stimuleren van goede prestaties, dat is de KPI aanpak voor duurzame landbouw. Een stimulerende benadering om te werken aan grote opgaven in de landbouw als biodiversiteit, het klimaat en de kwaliteit van water, bodem en lucht.

Vanuit het KPI-k project is sinds dit weekend de boerenkpi.nl pagina live! Op deze website zullen de ontwikkelingen rondom het project KPI’s voor Kringlooplandbouw online komen. Zo vind je hier interviews met boeren, wetenschappers en beleidsmakers. Ook wordt er aan een tool gewerkt waarmee de boer zijn eigen KPI’s kan berekenen. De komende tijd wordt de site (verder) gevuld en worden er nog functionaliteiten toegevoegd.

Wil je op de hoogte blijven over de ontwikkelingen rondom de KPI aanpak van de duurzame landbouw? Meld je via de boerenkpi website aan voor de twee wekelijkse nieuwsbrief!

'Voor de verduurzaming van de landbouw moeten we bodem-plant-dier-mest kringlopen weer beter sluitend maken. Ik ben heel blij met alle aandacht nu voor kringlooplandbouw, zeker in combinatie met het belonen van prestaties. We zijn met grote inzet eigenlijk bezig om een nationaal prikkel-en motivatie systeem voor verduurzaming van de landbouw uit te bouwen.'

Frank Verhoeven - Eigenaar Boerenverstand

Dit interview verder lezen?

Klik hier om naar de BoerenKPI site te gaan en!
Naar de website!
Boerenverstand helpt je graag met landbouw-gerelateerde vraagstukken. Wil je oplossingen die echt aansluiten bij de praktijk? Of wil je de nodige inspiratie voor de toekomst van ons eten? Zoek je innovatie? En wil je beleid dat breder gedragen wordt? Onze projecten en diensten zorgen dat je verder komt. Geïnteresseerd geworden?
Neem contact met ons op!